27 Mart 2014 Perşembe

Rimmel London Wake Me Up Concealer


Bugün size bahsetmek istediğim ürün watsonsun güzelliklerinden biri...
Rimmel London Wake Me Up Kapatıcı.

Watsons Wake Me Up fondöteni getirdi. Herkes yazdı çizdi. Ben de dahil. Sıra concealere geldi. 



İlk, Kadınlar Günü indiriminde gördüm watsonsta ama okuduğum kötü yorumlar yüzünden almaya cesaret edememiştim. Çok fazla dayanamadım maalesef. Erkek arkadaşım gittiği için çıktığım depresyon alışverişim ganimeti oldu kendisi.


Wake Me Up fondöten gibi ışıltılı bir yapısı var ama fondötene göre daha az, daha minik ışıltılara sahip.

Kusurları ve lekeleri "tamamen" kapatır diyor. Aydınlatmayı ve yorgunluk etkilerini ortadan kaldırmayı vaad ediyor. "Completely" ifadesi dışında vaadlerini kesinlike yerine getiriyor. 


Kapatıcılığı orta hatta az seviyede. 
İçindeki ışıltılar sayesinde aydınlık veriyor. Pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. 20li yaşlarda sorunsuz göz altları için ideal bir kapatıcı. 
Göz altlarınızda morluklar torbalar varsa size yeterli gelmeyecektir bu kapatıcı maalesef. 

Ten renginizden açık tonunda alıp aydınlatıcı olarak da kullanmanız mümkün. Ben denemedim. Ama iyi performans alabileceğinize eminim.


Bendeki en açık rengi 010 Ivory. Fiyatı 15 tl. 

Eğer göz altlarınız sorunlu değilse, amacınız aydınlık ve daha pürüzsüz bir görünümse şans vermeniz gereken bir concealer Wake Me Up.

2 yorum:

  1. Malesef sorunlu göz altlarım var bu ürün bana göre değil öyleyse yorumuna sağlık canım. :) Buarada bloğunu çok sevdim. Öptüm :-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İki kat uygulayarak kullanabilirsin belki ama bence gerek yok canım. Çok teşekkür ederim bu arada, çok mutlu oldumm. :*

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...