23 Temmuz 2014 Çarşamba

dermoeczanem.com alışverişim


Çok uzun zamandır Sally Hansen Instant Cuticle Remover 15 saniyede tırnak eti çıkarıcı jeli aklımdaydı. En son Forum Bornova Watsons'ta gözüme takıldı. -Maalesef Konya'da yaşıyorum. Buradaki Watsonslarda yok bu ürün.- Fiyatı 36 liraydı. İnternetten daha ucuza bulurum diyerek yine almaktan vazgeçtim.


Birkaç gün önce tesadüfen dermoeczanem.com da Sally Hansen ürünlerini indirimli olduğunu gördüm. Instant Cuticle Remover'a baktım 23 liraydı. Daha önce hiç alışveriş yapmadığım için site hakkında biraz araştırma yaptım. Ekşide okuduğum olumlu yorumlarla pazartesi sipariş verdim. Paketim çarşamba günü elimdeydi.
Üstelik içinde çok güzel sürprizlerle. ^^


Denemem için, sitedeki satış fiyatı 37 tl olan Bioderma Atoderm kuru ve hassas ciltler için duş jeli ve gördüğünüz 4 adet deneme boy ürün göndermişler. Paketi açınca inanılmaz mutlu oldum. Tekrar teşekkür ediyorum dermoeczanem.com a. 


Ayrıca paketimin içinden böyle tonlarca broşür çıktı. Hepsini karıştırdım ama Eyeko ürünlerinde gözüm kaldı. Eyeko'nun bir maskarasını sipariş edeceğim yakın zamanda. 

4.75 kargo ücretiyle birlikte bütün bu pakete 28 liraya sahip oldum.
dermoeczanem.com güvenle tavsiye edebileceğim online alışveriş sitelerinden biri oldu.
Sevgiler.




3 yorum:

  1. Bende Konya'ya yeni taşındım. Bulunduğum şehirden birisini bulmak beni mutlu etti. Aldıklarını güzel günlerde kullan Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Umarım yakın zamanda bir etkinlikte görüşürüz.

      Sil
  2. Süpermiş. Hediye olarak orjinal boy ürün gönderen firma neredeyse göremiyoruz.
    Güzel günlerde kullan yenilerini :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...