22 Ağustos 2014 Cuma

Pastel Nude Serisi



Blogumun bugünkü konukları son dönemde en çok kullandığım ve sevdiğim Pastel'in Nude Serisi Ojeleri.

Nude hepinizin bildiği gibi "ten rengi" demek, başka anlamları da var tabii ama bizi ilgilendiren anlamı bu. ^^
Pastel bu 12 ojeden oluşan seriyi birkaç ay önce çıkardı. Kataloglarda olmasına rağmen Konya'da ne Watsons'ta ne Gratis'te bulamadım. 


Daha sonra yolum İzmir'e düştü. Watsonslarda da Gratislerde de tüm seri mevcuttu. 
İlk olarak Princess rengini aldım denemek için. Pembe alt tonlu bir nude Princess. Tırnakta duruşuna bayıldım. Fırça izi oluyor sürerken ama benim beceriksizliğimden. Fırça izi olmasın diye uygulama sırasında biraz cimri davrandığım için tam manasıyla opak bir bitiş sağlayamadım. Becerikli ellerde ya da 3.katta opak bir görüntü sağlanabilir.


(Işığı ayarlayamadığımdan fark çok belli olmadı ama her tırnağıma ucundaki ojeyi iki kat sürdüm.)

Daha sonra bir başka Gratiste Bride ve Greje renklerini buldum. Bride, serinin, pembe alt tonlularda en açık rengi. Çok uçuk pembe bir nude rengi. Sürerken en çok zorlandığım oje buydu. Açık renkler beni gerçekten zorluyor. Oldukça yoğun uygulamama rağmen bu opaklığa ulaşabildim. En az kullanacağım nude oje olacak muhtemelen Bride. Grege ise biraz daha kahve alt tonlu bir renk. İçinde hafif bir pembelik de var. Örtücülüğü gayet iyi. En opak bitişi Grege rengiyle sağladım.


Daha sonra Konya Watsons'ta Rose ve Naked renkleri gözüme çarptı. Başka renkler de mevcuttu ama ben pembeye dönük nudeleri daha çok sevdiğimden bu ikiliyi aldım.
Rose, rengi hafif gül kurusunu andıran bir nude. Beni serideki favorim. Benim gibi pembeye dönük nudelerden hoşlanıyorsanız sizin de favoriniz olmaya aday bir oje. 3. katta mükemmel örtücülük ve renk yoğunluğunu sağlıyor. Naked rengi ise karamel ve pembe arası bir renk. Bride'den sonra en az sevdiğim renk diyebilirim. Sarıya dönük duruşunu çok sevmedim.

Ojelerin yakından duruşları da bu şekilde. Tırnak etlerimi kesmeyi yeni bıraktım. Kitükül itici aparatla maniküre yeni başladım. Geçiş döneminden dolayı biraz kötü görünüyor, üzgünüm.


Ojelerin tanesi diğer Pastel ojeler gibi 2.85. Örtücülükleri orta seviye ama 3 kat uygulayarak opak bitiş sağlanabilir. Çabuk kuruyorlar ve kolay bozulmuyorlar. Mutlaka bir şans vermelisiniz bu seriye.

Sevgiler.
Nes.


3 yorum:

  1. Çok aradım ama serinin tamamını hiçbir yerde bulamadım ben. Grege rengine bayıldım

    YanıtlaSil
  2. o zaman bi şans werip denemeliyim (: bende bloguma beklerim (:
    http://misstuti.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Paylaşım için teşekkürler.Bu arada blogumda çekiliş düzenliyorum, ziyaretinizi beklerim :)
    http://yasamizi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...