5 Mart 2014 Çarşamba

Kesinlikle Sahip Olmanız Gereken The Balm Ürünleri



Malum Kadınlar Günü indirimi yarın sabah itibariyle başlıyor ve The Balm'da beklediğimiz %50 indirim geldi. 
Birazcık geç kalsam da The Balm'ın özellikle indirim zamanında mutlaka sahip olmanız gereken ürünleriyle ilgili bir yazı yazmak istedim.

  • Mary Lou Manizer Aydınlatıcı
  • Balm Shelter Renkli Nemlendirici
  • Put A Lid On It Far Bazı
  • Give Crease A Chance Far Fırçası



Mary Lou Manizer mükemmel bir aydınlatıcı. Yoğunluğu, kalıcılığı her şeyi mükemmel. Kesinlikle satın almalısınız. %50 indirimle 20lira gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz. Ayrıntılı yazısı burada.


Give Crease A Change çift taraflı bir fırça. Bir taraf yoğun, yumuşak kıllara sahip yassı bir uygulama fırçası. Diğer Taraf ise duo fiber yapıyı anımsatan bir blending fırçası. Çantada taşımak için mükemmel. Fiyatı %50 indirimle sanırım 16 liraya denk geliyor.


Balm Shelter favori yüz ürünüm. Orta seviyede bir kapatıcılığa sahip. Yüzde duruşu inanılmaz hafif. Kalıp gibi durmuyor. Kalıcılığı mükemmel. Tek eksisi yağlı ciltlerde pudrayla sabitlemek gerekiyor. Ayrıntılı yazısı gelecek. %50 indirimle 16 lira olması lazım. Emin değilim.


 Son ürün Put A Lid On It far bazı. Benim için far bazı değil tam olarak eyeliner ve göz kalemi bazı. Eyeliner ve göz kalemi bu baz sayesinde çok iyi sabitleniyor ve kesinlikle akmıyor. Bu konuda da ayrıntılı bir yazı tasarladım. Fiyatını hiç hatırlamıyorum ama 15 20 lira civarı bir fiyatı olmalı %50 indirimle.

Twitter ve Instagramdan da takip edebilirsiniz.

4 yorum:

  1. Put a lid on u bi bulursam...Tatlım izleyicin oldum yalnız yazılara etiket ekleyip sağ tarafa da bi etiketler kısmı oluşturursan daha rahat geziniriz bence blogunda;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bugün canım. Ekledim etiket kısmını. Teşekkürler :)

      Sil
  2. Hiç birine sahip değilim yahu :/ bir daha gideyim ben gratise :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğerleri biraz daha opsiyonel ama Mary-Lou'yu kesinlikle almalısın. :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...