18 Mart 2014 Salı

Rimmel London Wake Me Up Fondöten



Sonunda ben de Wake Me Up'a kavuştum. Watsons'ın Kadınlar Günü indirimi sağ olsun. Üstelik 10 tl gibi bir fiyata. Beklediğime değdi yani. 


Birçok kişi konuştu/yazdı hakkında. Çok fazla övgü aldı. Feelunique'den sipariş etmeyi düşündüğüm dönemde watsons bir güzellik yaptı ve Wake Me Up fondöteni Türkiye'ye getirdiğini duyurdu. İndirimleri bekleyeyim, bu ay çok açıldım sonra alırım derken kavuştuk kendisiyle.


Ambalaj tasarımı mükemmel. Kapağın üzerindeki amblem ve şişenin sol tarafındaki Rimmel London yazısı ayrıca bir çekicilik katıyor ürüne bence. Pompalı bir kapağa sahip. 30 ml. Biraz küçük gibi ama az bir miktarı tüm yüzünüze yeterli olacağından çok çabuk bitecek ürün değil. 


İnce yapılı bir fondöten ama birçok kişinin yazdığı gibi inanılmaz bir incelik değil. O konuda biraz şişirildiğini düşünüyorum.

Minik ışıltılara sahip bir fondöten Wake Me Up. Mat bitişli bir ürün istiyorsanız size uygun bir ürün değil maalesef. Fakat ışıltılar kesinlikle abartılı bir görünüm oluşturmuyor. Daha dinç, daha taze bir görünüm sağlıyor sadece. 

Fondöteni kullandığım ilk gün tanımadığım bir kadından "cildin bebek cildi gibiymiş maşallah" şeklinde bir tepki aldım hatta.

Kokusu da çok hoş. Kokulu yüz ürünlerinden pek hoşlanmıyorum ben fakat Wake Me Up'ın kokusu kesinlikle rahatsız etmiyor.



En kaba çeviriyle doğal, kusursuz ve ışıltılı bir aydınlık sağladığı, anlık yorgunluk etkilerini sildiği ve a vitamini ile yüzü nemlendirdiği yazıyor arka şişenin arka yüzde. Vaatlerini de tamamen yerine getiriyor.

Orta seviye bir kapatıcılığı var. Çok problemli bir cildiniz yoksa yeterli seviyede örtücülüğe sahip.

Karmadan yağlıya dönük bir cildim var maalesef. Yani parlama problemim var. Pudrayla sabitlediğim zaman herhangi bir sıkıntı çekmedim ama.

İndirim zamanında denk gelirseniz kesinlikle şans vermeniz gereken bir ürün. Fiyatı da çok uygun. Pişman olmazsınız.


2 yorum:

  1. ambalaj tasarımı çok hoş,kullanışlı...
    güzel günlerde kullanmanız dileğimle

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tasarıma ben de bayıldım. Teşekkür ederim :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...