2 Nisan 2014 Çarşamba

Alışveriş #3



Dün can sıkıntısıyla kendimi yine alışverişte buldum. Ama ihtiyacım olmadan aldığım tek şey pore-fect oldu. Bu konuda kendimi takdir etmem lazım. Pore-fect de gözenek konusundaki hassasiyetimden dolayı almadan edemedim.
Aldıklarımı kısaca incelersek; 


Dirty Works Pore-fect Face Scrub, ambalajdaki "pore" yazısını gördüm, kasaya koştum sanırım. Araştırmadan almazdım aslında cilt ürünlerini, umarım pişman olmam.


DirtyWorks Stop Puffy Eyes Göz Kremi, gözdeki şişliği ve koyu halkaların görünümünü azaltmayı amaçlayan yatıştırıcı bir göz kremi. Sabahları gözlerim şiş oluyor ama evden çıkmadan geçtiğinden çok dert etmiyorum. Sadece göz çevremde belirli dönemlerde kuruluk olduğundan bir kreme ihtiyaç duydum. Fiyatı 15tl.



The Foot Factory Foot Soak Mint, ayak bakım jeli. Uzun zamandır denemek istediğim bir üründü. Ayak banyosu olarak kullanma zamanım olmadı dünden beri ama yıkama jeli olarak bile rahatlatıcı bir etkisi olduğunu söyleyebilirim.



Rimmel I Love Lasting Finish Apricot Punch oje. Rengini çok sevdim. Kalıcılık vaadi de olunca aldım. Kokulu seriden olduğunu sürdükten sonra fark ettim. Çok güzel kayısı kokuyor oje.



Eklips Yüz Yıkama Fırçası, uzun zamandır aklımdaydı. İlk kullanışta aşk yaşayamadık, birkaç kez daha denemeyi düşünüyorum.





6 yorum:

  1. Fırçayı ben de aldım hiç memnun kalmadım:( Bu konuda kesinlikle body shop fırçası en iyi;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sevemedim hevesle almama rağmen. Konyada Body Shop yok maalesef, Ankaraya'ya gittiğimde deneyebilirim sen memnunsan :)

      Sil
  2. fırçayı bende almayı düşünmüştüm. iyi ki almamışım. çekimler çok başarılı. blogunu takibe aldım bana da beklerim. sevgiler:)
    http://lapermstyle.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırçadan hiç memnun kalmadım ben canım. Çok teşekkürler :)

      Sil
  3. Aldıkların çok güzeller canım , güzel günlerde kullanırsın inşallah

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...