2 Mayıs 2014 Cuma

Pembe Kreasyon - Blogunu Söyle Keşfedelim

Dün Pembe Kreasyon blogunun yazarı bir etkinlik başlattı. Yeni bloglar keşfetmek, tanışmak ve kaynaşmak amacıyla başka blogların tanıtımını yapıyoruz birlikte.

 1- Pembe Kreasyon hobi üzerine kurulmuş olup, kendin yap projeleri,moda, çeyiz,evlilik hazırlıkları, acemice yaptığı yemekleri, gezdiği ,gördüğü, merak ettiği her şeyi yazdığı karmakarışık bir blog :) Pembe Kreasyonu buradan takibe alabilirsiniz :)

 2- Margazit blogu el emekleri, hobi çalışmaları,hamur işi, geziler... Kendi yaptığı ve beğendiği her şeyi paylaşmaya çalışıyor...

3- Yasemin'in Kozmetiği Kozmetik, aksesuar, moda, kitap vs aklına ne gelirse paylaşıyor...


4- Blog Deposu nu mutlaka takip etmelisiniz. Bloggerları tanıtım amaçlı bir çok aktif bir blog. 


5- 36 buçuk ayakkabı numaralı kız   gezip gördüğü yerleri , bir takım yaşadığı paylaşılası sevinçlerini , kimi zaman içmimarlık mesleği ile ilgili bahsetmeyi , fotoğraflağı şeyleri aktarmayı sevdiği kişisel bir blogcuk :)


6- Şulem Yemek katogorisinde olsa da ,tipik yemek blogu degil.Saglikli beslenme,spor,diyet,hayâta dair bir sürü paylasimlari var.Hergün postu yenilemeye calisiyor..


7-Kendine moda  Dikiş, moda, tasarım, kız çocuk kıyafetleri ve elinden geldiğince yaptığı diğer hobi ve mutfak maceralarını paylaşıyor...


8- Leopar Delisi: Moda, trendler, yeni çıkan ürünler, kullanıp beğendiği ürünler vs. hakkında yazılarını paylaşıyor :)

9-Makyajbox makyaj, güzellik, cilt bakımı ve kendine dair herşeyi paylaşıyor. Birde Makyajbox adına youtube kanalı var izlemek isteyenleri bekliyor. İnstagramda ise çok daha aktif orda da @makyajbox olarak bulabilirsiniz :)


10-İgneiplik diktigi herseyi paylasmak icin blog kurmuş. :)


11- Bayan bakımlı Blogunda makyaj uygulamalari, makyaj urunleri incelemeri, moda, alisveris indirim haberleri gibi konulara yer veriyo. Ilgisini ceken herkesi bekliyor :)



12-Minik Kuş Şule  Kozmetik, kitap, kişisel bakım, tesettür modası vb. konularda yazıyor. Kısacası canımın istediği konuları yazan kişisel bir blog sahibi :)

13- DMK Blog Blog konusu Tekstille ilgili olan her şey diyebiliriz..Moda, giyim, keçe, renkler vs. Arada müzikte katıyor..

14- Tak Takıştır & Giy Yakıştır henüz 2 ay önce açtmış blogunu ve moda,makyaj,dıy projeleri ve saç modelleri ve aklınıza gelebilecek her şeyi paylaşmaya çalışıyor.. 

15-Benim Tatlı Hikayem Adı üstünde tatlılarla hikayelerini anlatıyor bloğumda. Kurabiyelerinden, cupcake ve pastalarından ve onların tasarımlarının hikayesinden bahsediyor. Unutmadan, bir de etaminlerini sergiliyor :) Havadan sudan da yazılar yazıyor. Üşenmediği zamanlarda okuduğum kitapları anlatıyor. Bir de yaptığı çok güzel yemeklerden her ay birinin tarifini veriyor :) Yani bolca hobi ve hayat dolu ve çok iştah açıcı bir blogu var...

16- Gökçe Şen blogu maliye35.blogspot.com.tr kozmetik üzerine paylaşımları var.Herkesi bekliyor.

17- Hanife Gençtürk  keçe çalışmalarını, ürün değerlendirmelerini ve de severek yapıp yediği yemek ve hamur işlerini paylaşıyor. Facebook adresinden de uşabilirsiniz.

18- Selenay Tezbaşaran Okuğu kitapları,izlediği film ve diziler hakkındaki yorumlarını paylaşıyor.

19- Değmesin yağlı boya:Zarif modern blog tasarımları.. Gerçekten beğenerek takip ettiğim bir blog tasarımcsı. İçtenliği ve akıcı anlatımıyla yaptıklarını takip etmek istiyorsanız diger bloğu Cafe Huzur:Sanal alemdeki huzurlu arka bahçesi.
http://muptezelll.blogspot.com.tr/

20- Selma Yunak O daha çok yeni bir kategorisi yok ama içimden gelen sinirini bozan mutlu eden konular hakkında yazma planında. Tabi ki de kitap ve film yorumları da beraberinde :)

21- Morlu Mutfak  da çok yeni blog çevresinde.. Yemekleri hayatıa dair güzel kesitleri vs. paylaşmaya özen gösteriyorHer zaman bekliyor...

22- Gizemin Blogu  hayata dair aklına takılan, gördüğü, deneyimlediği, beğendiği yada beğenmediği, tattıgı herşey... kısaca gizemce hayat... :) ig'de özel ve blog adresi gizemsyln'dır...

23- Yüzyıllık Konak ...a da ulaşabilirsiniz buradan :)

24- Barış Ege nin annesi paylaşım için teşekkürler :)

25- Yemek de Yemek Yemek yapmaktan keyif alanların adresi.

26- Emir kokusu yaklaşık 5 ay önce blog dünyasına katılmış. .Sevgili oğlu için açtmış. kişisel bir blog,blogunda yaptıkları, yapacakları, pratik bilgiler, günlük yaşamı, ailesi kısacası her telden var :) ..

27- Neslihan la hayat  onda  her telden var yani hayatı, kızgınlığı, neşesi, sevinci , alışverişi, oğlu, iş hayatı ,bebek bakımı, tavsiyeleri ...
son 6 aydır faal ve yeni bloglar keşfetmeye bayılıyor 

28-Resim Defterim ahşap boyama, keçe, örgü, makro
me, farklı tasarımlar, çeyiz hazırlıkları, Faydalı Bilgiler,  Kanaviçe - Çarpı işi, Tatlılar, Kitap ayraçları, Kitap Tavsiyesi, Kişisel gelişim, Kozmetik, indirim haberleri... 

29-Ahşap zamanı Blogunda; Ahşap boyama, Kurdele nakışı, Örgü, Cam ve Seramik boyama, Kavanoz tasarım,Diy var :)

2 yorum:

  1. aaa ne güzelmiş bir sürü takip etmediğim blog var hepsini tek tek inceleyeceğim =)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...