4 Mayıs 2014 Pazar

Bioderma Photoderm Max Ultra Fluide SPF 50+


Bugün size bahsetmek istediğim ürün, Bioderma Photoderm Max Ultra Fluide spf 50+ güneş kremi.

Güneş'in cildimize olan etkileri malum, ultraviyole ışınlar güneş lekelerine, kılcal damarların genişlemesinden dolayı oluşan gül hastalığı gibi cilt hastalıklarına, kötü huylu lezyonlarla melanoma, cilt kanseri gibi hastalıklara sebep olabilir. Ayrıca hücre DNAsının yapısını bozarak kendi kendisini onaramaz hale getirir ve bu durum kırışıklıklara sebep olur.


Photoderm Max Ultra Fluide yağı ve karma, güneşe karşı çok hassas ciltler için tasarlanmış fazlaca akışkan bir krem. 

40 ml boyunda. Biraz küçük görünse de çabuk bitecek bir ürüne benzemiyor.



Ürünün özellikleri;
Maksimum anti UVB etkisi ve benzersiz UVA önleyici performansıyla Photoderm Max güneş yanıklarına karşı güvenli koruma sağlar.
Güneşe karşı toleransın azlığı sonucu oluşan reaksiyonların ve güneş kaynaklı erken yaşlanma etkilerinin önlenmesine yardımcıdır. 
Özel patentli Hücresel Bioprotection formülü cilt hücreleri için optimum koruma sağlar ve hücresel hasar riskinin azaltılmasına destek olur.
Ultra hafif ve renksiz dokusu geride yağlı bir tabaka ve beyaz izler bırakmaz.
İnce uçlu tüp format sayesinde kolay uygulama sağlar. 
Komedojenik değildir, -yani gözeneklerin tıkanmasına sebep olmaz- mükemmel tolerans sağlar. 
Fotostabildir.-yani güneş ışığında özelliklerini kaybetmez-
Parfümsüzdür. 
Suya dayanıklıdır.


Benim yorumlarıma gelecek olursak, 
En başta akışkanlığı uygulama açısından kesinlikle dezavantaj. Benim beceriksizliğimle de ilgili birazcık ama sağa sola damlıyor her seferinde.
Cildinizde yağlı bir tabaka oluşmuyor ve ciltte güzel bir yumuşaklık oluşturuyor. Sabahları nemlendirici uygulamaya gerek kalmıyor.
Güneş koruması çok çok iyi. Güneşe çıktığım anda kızaran lekelenen cildim, bırakın lekelenmeyi kızarmıyor bile.
Çok hafif bir kokusu var ama rahatsız etmiyor.
Bol miktarda uyguladığınızda yedirmeniz, beyaz izlerden kurtulmanız biraz zor oluyor. Ama biraz uğraştırsa da yüzünüzde beyazlık kalmıyor.
Maalesef parlamaya sebep oluyor. Pudrayla sabitlemek gerekiyor. Yazın birçoğumuz güneş kremi üzerine orta kapatıcılıkta bir pudrayla ten makyajımızı tamamladığımızdan ben bunu çok büyük bir sorun olarak görmedim açıkçası. 


Şu alışveriş yazımda bahsetmiştim fiyatından ve satın aldığım siteden.

Tekrar alır mıyım, indirimde görürsem alırım. Başka kremler denedikten sonra belki tekrar geri dönerim. Belli noktalar dışında performansından memnun kaldığım bir ürün oldu.


4 yorum:

  1. Ben de vichy ve bioderma arasında kalmıştım. İkisinin de çok güzel setleri var ama sanırım yazından sonra tam kararımı vermiş bulunuyorum :) Bu arada bloğunu takibe aldım bende beklerim sevgilerr :) kozmetikmeraklisi.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de takibe aldım canım. Karar verebilmene sevindim :)

      Sil
  2. Benim için güneş kremi çok önemli. çok etkileniyorum. ancak bahsettiğin ürünün çok akışkan olması kafama yatmasa da deneyeceğim. Ben de bloğuma beklerim sevgiler.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...