26 Şubat 2014 Çarşamba

Elseve Extraordinary Oil - Mucizevi Yağ


Size saç bakımı konusunda mükemmel bir üründen bahsetmek istiyorum. Elseve Mucizevi Yağ. Adı üzerinde mucize. 



 Ürünün bir çok kullanım şekli mevcut. Hatta 26 farklı kullanım şekli gibi bir yazı da hatırlıyorum ama temelde 3 kullanım şekli var.

İlki saçı şampuanlamadan  önce kullanarak bakım yapmak.  Ben saçımı 4 parçaya ayırıp her parçaya ayrı ayrı yağı yediriyorum. Sonra saçımı tarayıp 10 dakika kadar bekleyip şampuanlıyorum.



İkincisi şampuanladıktan sonra ıslak saça uygulamak. Bu işlem hem saçı yumuşatarak tarama kolaylığı sağlıyor, hem de saçı ısıya karşı koruyor. Bildiğiniz gibi saç ıslakken kırılmaya daha meyilli oluyor. Bu adımla taramadan ve ısıdan kaynaklanabilecek kırıkları minimuma indiriyoruz.

Üçüncü adım ise saça son halini verdikten sonra kullanmak. Bu işlem de ise saçın parlak ve ipeksi bir görünüm kazanmasını sağlıyoruz.


Kullanımın püf noktası ise yağı elimizde bir miktar ısıttıktan sonra uygulamak ki yağ saçlara daha kolay nüfuz etsin.



Ben saçımı kuruttuktan sonra yağı kullanmıyorum çünkü gerek kalmıyor. Sampuanlama öncesinde ve sonrasında kullandıktan sonra saçlarım zaten yumuşacık ve parlak oluyor. 

Saç uçlarımdaki boyadan kalma kırık ve kuru görünüm neredeyse sıfıra indi bu yağ sayesinde. Ama yağ kelimesi sizi korkutmasın. Kuru yağ teknolojisi ile üretildiği için saçta yağlı bir his bırakmıyor ve saçı kesinlikle ağırlaştırmıyor.



Kuaförüm daha önce, bana bu tarz bakım yağlarını inanılmaz paralara satmaya çalışmıştı -hali hazırda yakın arkadaşım olmasına rağmen, sanırım arkadaşlığımız yalanmış. :(-. Bu yağı kullandıktan sonra iyi ki daha fazla para verip başka bir ürün almamışım dedim. Fiyatına göre çok çok iyi iş çıkarıyor Mucizevi yağ.



Ürün 100 ml ve cam şişede. Bu şekilde pompalı bir kapağı var. Sanıyorum 6 farklı çiçek özü var içerisinde. Biraz bayık bir kokusu var. En azından bana ağır geldi ama kötü değil. Zamanla alıştım. Fiyatı indirimsiz 20 lira. İndirimle daha ucuz bir fiyata sahip olabilirsiniz.



1 yorum:

  1. bugün bloglarımızda aynı ürünü tanıtmışız :) kalp kalbe karşıymış
    bana da beklerim. makyajdenizi.blogspot.com.tr
    sevgiler :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...